anchetaonline.ro

ANALIZE GRATUITE, în baza biletului de trimitere, la Spitalul Mioveni!

de | 28.03.2023 17:20 | Știri, Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle, Mioveni

  • Analize gratuite la Spitalul Mioveni!

Un laborator modern, acreditat, oferă posibilitatea efectuării analizelor medicale, în mod gratuit, în baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist.

Spitalul Orășenesc Mioveni realizează gratuit analize medicale de laborator pentru persoanele asigurate la CAS, indiferent dacă sunt sau nu din Mioveni.

Recoltările pentru analizele medicale de laborator se fac doar cu programare, în Policlinica Mioveni, etajul 1, în intervalul orar 7.00-10.00, de luni până vineri.

Pentru programări și relații suplimentare puteți apela numărul de telefon 0783.019.752, în intervalul 10.00-15.00.

Rezultatele analizelor se pot ridica de la cabinet, în intervalul  10.00 – 11.00.

În cazul în care există persoane care doresc să efectueze mai rapid analizele, în afara perioadei de programare, se pot realiza aceste investigaţii contra cost.

Laboratorul de analize este acreditat RENAR conform standardului SR EN ISO 15189:2013, cu certificat de acreditare LM 1087.

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Antibioticele ar putea fi luate și mai greu. Rafila: „Nici măcar pe bază de reţetă simplă”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Spitalul Mioveni