Andreea Bălan poartă ținutele designerului piteștean Andreea Popa

de | 31.05.2022 09:45 | Știri, Lifestyle, Național

Îndrăgita artistă Andreea Bălan – care acum participă la show-ul de televiziune American Express, filmat în Mexic – și-a postat, înainte de a pleca în America de Sud, o poză în care apare într-o rochiță diafană roz. Ținuta ei este semnată de un tânăr designer piteștean, Andreea Popa, care își concepe și creează piesele vestimentare în atelierul ce îi poartă numele.

Andreea Popa Design

Andreea Popa

Andreea Popa este pasionată de fashion, iar călătoria sa în lumea modei a pornit cu Andre Boutique, unde vine cu haine în croieli și cromatică mereu în tendințe. De câțiva ani a absolvit și cursurile de design vestimentar și şi-a propus ca – în creaţiile sale –  să exprime spiritul femeii actuale, al femeii puternice, misterioase şi sigure pe sine, căreia îi place să se învăluie în creaţii unice, aşa cum este ea.

Solista Andreea Bălan nu este singura vedetă din show-bizul dâmbovițean care poartă creațiile piteștencei. Și Simona Gherghe, actuala moderatoare a show-ului „Mireasă” și fostă gazdă la „Acces direct”, a apărut într-o salopetă creată în atelierul Andreea Popa Design.

simona gherghe - Andreea Bălan poartă ținutele designerului piteștean Andreea Popa

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: