anchetaonline.ro

Accident teribil! Un tânăr de 18 ani a murit carbonizat!

de | 31.05.2022 09:18 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Un accident rutier grav s-a produs, luni seara, în Iași, între Lețcani și Podu Iloaiei, care s-a soldat cu moartea unui tânăr de 18 ani. Șoferul, un bărbat de 22 de ani, a pierdut controlul asupra volanului, izbindu-se puternic de un copac.

Ulterior, autoturismul a fost cuprins de flăcări, făcându-se scrum. În mașină aflau trei tineri: băiatul de 18 ani, care și-a pierdut viața, șoferul de 22 de ani și o tânără de 21 de ani.

Momentul terifiant a fost surprins de o cameră de bord. Autoturismul ar fi circulat cu viteză dinspre Iași, ajungând pe contrasens și izbindu-se violent de un copac de pe marginea drumului. După această scenă, mașina s-a rostologit de două ori în aer.

În ajutorul tinerilor au sărit doi bărbați și au reușit să îi scoată pe șoferul de 22 de ani și pe fata de 21 de ani, care se afla pe bancheta din spate.

Băiatul de 18 ani se afla în dreapta șoferului, însă nu a putut fi salvat la timp, deoarece mașina a explodat.

accident iasi 2 - Accident teribil! Un tânăr de 18 ani a murit carbonizat!

Sursa foto: Observatornews.ro

Astăzi, 30 mai ac, în jurul orei 20.00, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că în afara localității Podu Iloaiei a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești.

Un autoturism s-ar fi răsturnat în afara părții carosabile, ulterior apărând un incendiu.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea a două persoane și decesul unei alte persoane rămasă încarcerată în autoturism.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă, în vederea clarificării întregii situații de fapt și luării măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Iași.

Șoferul a dat vina pe mort

Mai mult, potrivit Știrile Pro tv, tânărul de 22 de ani nu ar fi recunoscut că el se afla la volanul mașinii, dând vina pe prietenul lui de 18 ani, care a murit carbonizat. Se pare că șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul când a urcat la volan. El va fi trimis la un consult neurochirurgical în clinica de neurochirurgie, potrivit Diana Cimpoeșu, șef UPU-SMURD Iași.

Fata de 21 de ani a suferit leziuni la nivelul feței și o contuzie abdominală. Șoferul are arsuri de gradul patru pe corp.

Sursa foto: Observatornews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident mortal în Argeș, la prima oră! Două victime într-o mașină contorsionată!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: