anchetaonline.ro

Angajări la Primăria Pitești! Ce posturi sunt scoase la concurs

de | 15.03.2023 08:00 | După locație, Administrație, După subiect, Lifestyle, Pitești, Știri

Angajări la Primăria Pitești! Ce posturi sunt scoase la concurs

Primăria Municipiului Pitești va organiza, în următoarea perioadă, concurs de angajare pentru 4 funcții disponibile în cadrul instituției.

Este vorba de funcția de inspector de specialitate, gradul I în cadrul Serviciului Dezvoltare și Managementul Proiectelor, pentru care sunt disponibile 3 posturi, dar și funcția de inspector de specialitate, gradul II în cadrul Serviciului Dezvoltare și Managementul Proiectelor, pentru care este disponibil un post.

Dosarele pot fi depuse până la data de 24 martie 2023, urmând ca la data de 4 aprilie, de la ora 10:00, să se desfășoare proba scrisă. Ulterior, va avea loc și un interviu.

Informații suplimentare privind condițiile specifice pentru participarea la concurs puteți obține AICI.

Sursa Foto: ghid-pitesti.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Angajări la Universitatea din Pitești! Vezi posturile disponibile

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Pitești