Angajări la Universitatea din Pitești! Vezi posturile disponibile

de | 09.03.2023 18:32 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Pitești

Angajări la Universitatea din Pitești! Vezi posturile disponibile

Universitatea din Pitești organizează concursuri de angajare, în această perioadă, pentru două posturi în cadrul insituției.

Este vorba de un post de inginer de specialitate IA, disponibil pe perioadă nedeterminată, în cadrul Centrului Regional de Cercetare – Dezvoltare pentru Materiale, procese şi produse inovatoare destinate industriei de automobile – CRC&D-AUTO.

Candidații trebuie să aibă studii de specialitate superioare de lungă durată în domeniul chimiei, pe una din specializările următoare: inginer chimist, cromatografie, analiză combustibili şi lubrifianţi. Totodată, experiența în muncă este importantă, fiind necesară o vechime de 10 ani pentru a ocupa acest post.

Potrivit anunțului privind concursul de angajare, dosarele pot fi depuse până la data de 21 martie 2023, ora 12:00, urmând ca pe 28 martie să se desfășoare proba scrisă, iar pe 5 aprilie interviul.

În vederea participării la concurs, candidații depun dosarul de concurs în termen de 10 zile lucrătoare de la data afișării anunțului pentru ocuparea unui post vacant, respectiv de 5 zile lucrătoare pentru ocuparea unui post temporar vacant”, se arată în anunț.

Persoanele interesate pot obține mai multe detalii AICI.

Insituția caută secretar pentru Facultatea de Mecanică și Tehnologie

De asemenea, Universitatea de Pitești angajează, în perioada ce urmează, secretar III. Și această funcție este pe perioadă nedeterminată, în cadrul Facultății de Mecanică și Tehnologie.

Pentru ocuparea acestui post sunt necesare studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalente, dar și cunoștințe de operare pe calculator. Totodată, cei care vor concura pentru acest post trebuie să aibă o vechime de 3 ani în acest domeniu, din care un an în post de secretar gestiune studenți sau elevi.

Pregătirea profesională impusă ocupantului postului:
Pregătirea de bază: studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalente;
Cunoștințe de operare/programare pe calculator (necesitate și nivel): pachetul Microsoft Office
Abilități, calități și aptitudini necesare: să dea dovadă de amabilitate, corectitudine, receptivitate şi perseverenţă, loialitate faţă de Universitate”, se menționează în anunțul privind concursul de angajare.

Dosarele pot fi depuse până la data de 21 martie 2023, ora 12:00. Proba scrisă se va desfășura pe 28 martie, de la ora 10:00, iar interviul va avea loc pe 5 aprilie.

Mai multe detalii privind acest post- AICI.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

SC. SMOCKY DUCK SRL din Budeasa angajează curieri

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Universitatea din Piteşti | UPIT

Ultimele articole