anchetaonline.ro

1,5 MILIARDE LEI PENTRU ARGEŞ. Costeşti – 7 milioane lei pentru asfaltări

de | 13.07.2022 14:00 | Costești, Administrație

► 171 de proiecte aprobate prin Programul „Anghel Saligny”

Lista obiectivelor de investiţii din judeţul Argeş, finanţate de Ministerul Dezvoltării prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, a fost finalizată şi publicată săptămâna trecută. Conform criteriilor de selectare, pentru judeţul Argeş, din 230 de solicitări, au fost aprobate 171 de obiective, în valoare totală de 1.537.565.799,19 lei, ceea ce reprezintă circa 55% din cuantumul tuturor solicitărilor.

4 străzi din Costeşti modernizate cu finanţarea de la Ministerul Dezvoltării

Oraşul condus de primarul Ion Baicea figurează pe lista finanţărilor prin PNDL 3 cu proiectul „Modernizare prin asfaltare străzile: Mărgăritarului, Metalurgiei, Fdt. Salcâmi și Progresului, în orașul Costești, județul Argeș”. Valoarea totală a investiţiei, conform devizului aprobat de către consilierii locali ai oraşului în luna februarie a acestui an, este de 8.376.747,85 lei (cu tot cu TVA), din care 7 milioane lei reprezintă finanţarea obţinută prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, iar restul cofinanţare de la bugetul local.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

4 firme vor să asfalteze 5 străzi din Costeşti

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Costeşti | Ion Baicea | Ministerul Dezvoltării | PNDL