Un bărbat de 52 de ani ARESTAT pentru tâlhărie! Victima e din Ștefănești!

de | 13.07.2022 13:05 | Știri, Eveniment, Județean, Pitești

INFORMAȚII NOI:

Reprezentanții IPJ Argeș au anunțat faptul că în cursul zilei de ieri, 12 iulie, bărbatul care a atacat și jefuit un alt bărbat pe o stradă din Pitești – a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței competente, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

 

INFORMAȚII NOI:

Bărbat de 52 de ani reținut de polițiștii piteșteni!

 

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, și au identificat și reținut în ziua de 11 iulie, un bărbat de 52 de ani, domiciliat în comuna Ulmi, județul Giurgiu.

Din cercetări s-a stabilit că în noaptea de 8 spre 9 iulie, în jurul orei 22:00, în timp ce se afla pe o stradă din Pitești, cel în cauză ar fi deposedat prin acte de violență pe un bărbat de 40 de ani, din Ștefănești, de o borsetă ce conținea 400 de lei și alte bunuri.

Cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, cel în cauză a fost identificat și condus la sediul Poliției Municipiului Pitești.

După administrarea probatoriului, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

Șoferița care a ucis patru muncitori la Iași conducea cu 148 de km/h. Avea o alcolemie record

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș | Pitești