1,5 MILIARDE LEI PENTRU ARGEŞ. Mălureni – finanţare pentru 4 proiecte

de | 14.07.2022 14:00 | Rural, Administrație

► 171 de proiecte aprobate prin Programul „Anghel Saligny”

Lista obiectivelor de investiţii din judeţul Argeş, finanţate de Ministerul Dezvoltării prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, a fost finalizată şi publicată săptămâna trecută. Conform criteriilor de selectare, pentru judeţul Argeş, din 230 de solicitări, au fost aprobate 171 de obiective, în valoare totală de 1.537.565.799,19 lei, ceea ce reprezintă circa 55% din cuantumul tuturor solicitărilor.

La Mălureni vin bani pentru două punţi şi pentru reţeaua de apă

Comuna a primit finanţare pentru nu mai puţin de patru proiecte: două pentru infrastructura de utilităţi publice, două pentru amenajarea unor punţi. Per total, la Mălureni, vor ajunge finanţări de peste 8 milioane lei. Astfel, cu ajutorul banilor de la bugetul naţional, se vor realiza două investiţii mult aşteptate de către sute de locuitori ai comunei: realizarea reţelelor de apă în satul Zărneşti şi în cătunul Bădiceni, fiecare dintre aceste două investiţii beneficiind de câte o finanţare în valoare de 3.548.968,68 lei.

Administraţia locală condusă de către primarul Florian Bucălie a mai solicitat finanţare pentru amenajarea a două punţi: proiectul „Punte în punctul Minești, comuna Mălureni, județul Argeș” a primit finanţare de 595.065,96 lei, iar proiectul „Punte pe DC 215 Poiana Târgului, sat Bunești, comuna Mălureni, județul Argeş” – 357.979,39 lei.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Încep lucrările de asfaltare a DC 223 la Mălureni

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Florian Bucălie | Mălureni | Ministerul Dezvoltării

Ultimele articole