Rețeaua Regina Maria nu va mai cumpăra Muntenia Hospital!

de | 14.07.2022 14:21 | Știri, Eveniment, Pitești

Rețeaua Regina Maria a anunțat faptul că va opri procedura de achiziționare a Muntenia Hospital din Pitești.

Rețeaua Regina Maria nu va finaliza procedura de achiziție a Spitalului Muntenia din Pitești, dar județul Argeș rămâne pe lista noastră de priorități și ne păstrăm angajamentul de a investi în continuare în Pitești și nu numai, în beneficiul pacienților și partenerilor noștri din regiune”, informează compania.

De asemenea, rețeaua Regina Maria mai are alte două clinici, un laborator şi trei puncte de recoltare în judeţul Argeş. Totodată, această rețea are, la nivel național, 8 spitale și 5 centre cu spitalizare de zi.

Ca lider în calitatea serviciilor medicale din România, este datoria și responsabilitatea noastră să ne asigurăm că toate procesele de achiziție și integrare în care suntem implicați se desfășoară la cele mai înalte standarde. (…) Ne dorim ca aceleași practici concurențiale loiale și transparente să fie respectate de către toți jucătorii de pe piața serviciilor medicale private. Doar în acest mod putem construi cu adevărat medicină modernă în România”, adaugă reprezentanții Regina Maria.

Regina Maria este, în prezent, operatorul cu cea mai mare expertiză în integrarea și dezvoltarea cu succes a jucătorilor privați care devin parte a Rețelei. Ea a fost implicată în peste 35 de tranzacții cu preluare integrală, a 100% din acțiuni, în ultimii ani.

 

Sursa Foto ziare.com

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonine.ro

Două fete prinse la furat din magazine!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Muntenia Hospital | Pitești | Regina Maria

Ultimele articole