Două fete prinse la furat din magazine!

de | 14.07.2022 13:13 | Știri, Eveniment, Județean

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au fost sesizați, în cursul zilei de ieri, 13 iulie, prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că două tinere, de 19 ani, ar fi încercat să fure dintr-un magazin. Una dintre ele a fost prinsă chiar înainte de a părăsi magazinul, însă cealaltă ar fi fugit.

La scurt timp însă, a doua tânără a fost depistată de către polițiștii de ordine publică din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, și a fost condusă la sediul poliției. Aceasta s-a ales cu dosar penal, iar cercetările au continuat fiind efectuate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Pitești.

Din cercetări s-a stabilit că tânăra care fugise este o fată de 19 ani din Merișani, ea ar fi sustras 10 perechi de pantaloni, de pe raftul magazinului, cu sprijinul unei alte tinere de 19 ani, din Merișani.
De asemenea, nu este pentru prima dată când fata comite o astfel de faptă, fiind cercetată în mai multe cazuri similare.

În urma administrării probatoriului, tânăra a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Doi bărbați din Argeș, prinși în flagrant săvârșind braconaj!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești