Doi bărbați din Argeș, prinși în flagrant săvârșind braconaj!

de | 14.07.2022 12:56 | Știri, Eveniment, Județean

În cursul zilei de ieri, 13 iulie, polițiștii Serviciului Ordine Publică Argeș – Biroul pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de braconaj piscicol.
Din cercetări, polițiștii au stabilit că în cursul noapții de 25 spre 26 iunie, doi inculpați de 28 și 50 de ani, sprijiniți de un alt bărbat de 48 de ani, din Mioveni, au fost prinși în flagrant delict, în timp ce braconau cu plasă monofilament în apele Barajului Golești.
Cei trei au fost depistați cu cantitatea de aproximativ 10 kg de pește. Astfel, oficialii au confiscat bunurile cu care s-a comis ilegalitatea, atât plasa monofilament, în lungime de aproximativ 70 de metri, cât și cantitatea de pește.
După administrarea probatoriului, cei doi barbați de 28 și 50 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O turistă a fost amendată după ce a hrănit un urs lângă barajul Vidraru din Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole