1,5 MILIARDE LEI PENTRU ARGEŞ. Moşoaia – două drumuri locale modernizate

de | 13.07.2022 18:00 | Rural, Administrație

► 171 de proiecte aprobate prin Programul „Anghel Saligny”

Lista obiectivelor de investiţii din judeţul Argeş, finanţate de Ministerul Dezvoltării prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, a fost finalizată şi publicată săptămâna trecută. Conform criteriilor de selectare, pentru judeţul Argeş, din 230 de solicitări, au fost aprobate 171 de obiective, în valoare totală de 1.537.565.799,19 lei, ceea ce reprezintă circa 55% din cuantumul tuturor solicitărilor.

La Moşoaia se reabilitează străzile Olteni şi Basangeşti

Localitatea Moşoaia se află pe lista beneficiarilor de finanţări prin Programul „Anghel Saligny” cu proiectul „Modernizare drumuri locale în comuna Moșoaia, județul Argeș”. Licitaţia pentru execuţia lucrărilor a fost deja lansată în urmă cu câteva săptămâni, Ministerul Dezvoltării alocând 6.931.957,32 lei pentru asfaltarea străzilor Basangești, din satul Hințești, pe o lungime de 1453 m, şi Olteni, împreună cu bretelele laterale, pe o lungime cumulată de 2605 m.

Investiţia vizează refacerea infrastructurii și suprastructurii celor două drumuri, reprofilarea șanțurilor din pământ existente, execuția de șanțuri betonate, rigole cu capace carosabile prefabricate, rigole ranforsate, podețe noi transversale și podețe de acces în proprietăți în vederea asigurării scurgerii apelor provenite din precipitații și descărcării la emisarii existenți în zonă. Prin realizarea investiţiei va creşte potenţialul economic al comunei Moșoaia prin impactul favorabil asupra afacerilor la nivel local şi asupra populaţiei din comună.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Din cauza costurilor, Moșoaia și Albota au spus „pasˮ temporar transportului metropolitan

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Dezvoltării

Ultimele articole