1,5 MILIARDE LEI PENTRU ARGEŞ. Bradu – asfaltare drumuri locale și canalizare pluvială

de | 13.07.2022 17:00 | Rural, Administrație

► 171 de proiecte aprobate prin Programul „Anghel Saligny”

Lista obiectivelor de investiţii din judeţul Argeş, finanţate de Ministerul Dezvoltării prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, a fost finalizată şi publicată săptămâna trecută. Conform criteriilor de selectare, pentru judeţul Argeş, din 230 de solicitări, au fost aprobate 171 de obiective, în valoare totală de 1.537.565.799,19 lei, ceea ce reprezintă circa 55% din cuantumul tuturor solicitărilor.

Bradu – finanţare record: peste 30 milioane lei!

Comuna Bradu a primit prin Programul „Anghel Saligny” circa 30.093.000 lei. Acești bani se vor împărți pe două proiecte. Circa 10.093.000 sunt alocați pentru modernizarea a 13 drumuri comunale și străzi. Este vorba de str. Nucului, Aleea Busuioc, Aleea Rozelor, str. Rozelor, str. Fragilor, str. Daliei, str. Gutuiului, str. Frasinului, str. Mesteacănului, str. Azur și str. Crivăț. Tot aici este prinsă și introducerea canalizării pluviale.

Al doilea proiect ce va fi finanțat cu 20 milioane lei presupune amenajarea canalului pluvial Valea Geamăna și modernizarea străzii Geamăna. După cum a explicat primarul Dan Stroe la momentul aplicării celor două solicitări de finanțare, pentru str. Geamăna este prevăzut și trotuar, dar și introducerea unei noi rețele de apă și canalizare pe partea dreaptă a canalului, pe sensul de mers Moară-Prundu.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Primarul comunei Bradu vrea ca deschiderea creșei să se facă la 1 septembrie

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu | Dan Stroe | Geamăna | Ministerul Dezvoltării

Ultimele articole