anchetaonline.ro

1,5 MILIARDE LEI PENTRU ARGEŞ.  Poiana Lacului – peste 5,5 km de drumuri modernizate

de | 13.07.2022 16:00 | Rural, Administrație

► 171 de proiecte aprobate prin Programul „Anghel Saligny”

Lista obiectivelor de investiţii din judeţul Argeş, finanţate de Ministerul Dezvoltării prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, a fost finalizată şi publicată săptămâna trecută. Conform criteriilor de selectare, pentru judeţul Argeş, din 230 de solicitări, au fost aprobate 171 de obiective, în valoare totală de 1.537.565.799,19 lei, ceea ce reprezintă circa 55% din cuantumul tuturor solicitărilor.

Poiana Lacului a primit finanţare de aproape 8 milioane lei

Pentru programul de finanțare „Anghel Salignyˮ, localitatea a aplicat un singur proiect. Acesta vizează asfaltarea a peste 5,5 km de drumuri din comună, pentru a încheia astfel procesul de asfaltare a drumurilor început de către primarul . Conform listei de investiții aprobate de și Lucrărilor Publice, proiectul de „Modernizare drumuri de interes local în comuna Poiana Lacului, județul Argeș”, al Unității Administrativ Teritoriale Poiana Lacului a fost aprobat, fiind alocată suma de 7.837.338,48.

O altă veste bună pentru locuitorii comunei este că se va reabilita și drumul județean care trece prin satele Sămara – Metofu, (DJ 731B), în urma solicitării Consiliului Județean Argeș, pentru care s-a repartizat suma de 7.609.554 lei.

 

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Investiții uriașe în rețeaua de apă a comunei Poiana Lacului

Citește articolele pe același subiecte: Ion Dumitrache | Ministerul Dezvoltării | Poiana Lacului
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare: