Anghelin Teofil, antreprenor, medic: Prin muncă și determinare, totul poate fi realizat trecând cu succes peste provocări!

de | 14.02.2024 17:40 | Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

”Important este să-ți setezi un țel, să faci ceea ce îți place și să faci din acest lucru o pasiune de care să fii mândru.” – este ideea după care își coordonează cariera unul dintre cei mai apreciați medici stomatologi ai Argeșului, doctorul Anghelin Teofil.

În urmă cu aproape 8 ani a fondat clinica de medicină dentară Dr. Teo, situată în centrul Piteștiului, o unitate cu servicii stomatologice complete, dedicată oferirii celor mai bune soluții pentru pacienții săi, updatată constant la inovațiile din domeniu, cu o echipă sudată de specialiști pe care îi animă aceeași misiune: un zâmbet perfect!

”Pot considera că mi-am atins visul încă de acum 20 de ani, de când am devenit medic. Ceea ce nu am putut să prevăd este nivelul maturității profesionale la care se poate ajunge în acest domeniu. Îndeplinirea unui vis nu înseamnă o stagnare, iar constituirea țelurilor având ca bază «visul», printr-o continuă formare și perfecționare profesională, este un apogeu.”, ne-a mărturisit medicul Anghelin Teofil.

”În ultima perioadă, am învățat că planurile se pot schimba din cauza diverselor conjuncturi, dar și din cauza situațiilor imprevizibile care pot evolua altfel de la an la an. Ne adaptăm, ne reconfigurăm și facem în așa fel încât să ne aliniem și să ducem la bun sfârșit, în cel mai corect mod, fiecare plan. Pasiunile, în schimb, au rămas aceleași!”, a mai adăugat acesta.

Medicina este un domeniu care presupune empatie și perfecționare continuă, dar și anduranță, deoarece este un parcurs plin de provocări. ”Pot spune că singura concurență care există în domeniul medical este pentru binele pacientului. Prin muncă și determinare, totul poate fi realizat trecând cu succes peste provocări. Satisfacția supremă va veni când noua generație pentru a cărei formare contribuim ne va substitui cu brio! Această meserie necesită disciplină și organizare strictă pentru cei care își doresc rezultate excelente.”, ne-a sintetizat medicul Anghelin Teofil calitățile pe care trebuie să le dobândească tinerii care se îndreaptă către această profesie.

”Fiecare generație are avantajele și dezavantajele ei în dezvoltare! De exemplu, generația de astăzi are acces la mult mai multă informație față de generațiile anterioare, dar și pacienții sunt la fel de bine informați, cu pretenții mai mari, cu posibilitatea de a alege dintr-un număr mai mare de clinici! Probleme, schimbări legislative, dificultăți există pentru oricine și oricând. Clinica de Medicină Dentară DR. TEO are o echipă închegată și, din fericire, am reușit să tratăm fiecare experiență în mod constructiv astfel încât să nu existe un dezechilibru în realizarea obiectivelor pe care ni le-am propus să le îndeplinim sau să ne afecteze munca noastră zilnică. Suntem o echipă care se adaptează, ceea ce înseamnă că suntem un reper pentru fiecare și împreună reușim să dăm ceea ce este mai bun de la noi în și în folosul nostru și al pacientului. Începem și 2024, ca de altfel, în fiecare an, cu gândul și dorința de a ne perfecționa în permanență ca echipă și tot ceea ce înseamnă Clinica de medicină Dentară Dr.  Teo!”, explică apreciatul medic piteștean.

Sursă foto: print.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Alexandru Costache, preşedinte Asociaţia ”Medici pentru România”: Privind în urmă, am satisfacţia că am reuşit cu propriile puteri

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Anghelin Teofil

Ultimele articole