Bianca Mihăilescu, medic, antreprenor „Esența dorinței mele de a ajuta oamenii prin medicină se reflectă în fiecare zi de activitate”

de | 14.02.2024 18:00 | Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

Medic și manager, Bianca Mihăilescu este unul dintre cofondatorii clinicii AB Medica, un centru medical complex, care reunește specialiști și servicii de înaltă calitate, obiectivul său fiind acela de a asigura o stare optimă de sănătate pentru cei care îi trec pragul.

Bianca Mihailescu1 - Bianca Mihăilescu, medic, antreprenor „Esența dorinței mele de a ajuta oamenii prin medicină se reflectă în fiecare zi de activitate”

Empatică și dedicată, absolventă a Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”  Bianca Mihăilescu își pune pacientul pe primul loc, făcând, alături de colegii săi, tot ce este uman posibil pentru binele acestuia, având în sprijin, pe lângă cunoștințele de ultimă oră și echipamente medicale performante.

De la o vârstă fragedă, am avut visul de a deveni medic, iar acum, ca medic internist, mă simt privilegiată că mi-am împlinit această aspirație. Desigur, cariera mea a evoluat în mod natural, dar esența dorinței mele de a ajuta oamenii prin medicină a rămas neschimbată și se reflectă în fiecare zi de activitate.”, ne-a mărturisit dr. Bianca Mihăilescu.

Nu aș putea spune că am avut un moment de răscruce în cariera mea. Mă simt privilegiată că am avut șansa de a-mi urma calea de la bun început și am convingerea că, urmând cu dedicare și etică acest drum, nu voi întâmpina mari piedici nici pe viitor. Empatia, abilitățile de comunicare și orientarea către rezolvarea problemelor au fost calitățile care m-au ajutat să construiesc o carieră de succes în medicină. Acestea au fost încorporate în mod natural în pasiunea mea din copilărie pentru a forma o fundație solidă în domeniul medical.”, a mai adăugat aceasta, enumerând și calitățile imperios necesare oricărui om care activează în sistemul de sănătate.

Noile descoperiri din domeniul medical îi împing pe medici, zi de zi, să învețe și să asimileze noi tehnici și abilități, este de părere dr. Bianca Mihăilescu.

În prezent, o provocare semnificativă pentru managerii din domeniul medical este adaptarea la schimbările tehnologice rapide și implementarea inovațiilor pentru a asigura o îngrijire eficientă și actualizată. Gestionarea informațiilor într-un mediu reglementat și adaptarea la noile cerințe constituie aspecte-cheie în evoluția carierei noastre.”, ne-a explicat dr. Bianca Mihăilescu.

2024 vine la pachet cu noi investiții în dezvoltarea personală și profesională, care vor fi resimțite pe deplin atât de pacienți, cât și de către echipa AB Medica.

În acest an, mă dedic implementării tehnologiilor noi în cadrul clinicii mele pentru a îmbunătăți experiența pacienților și eficiența serviciilor medicale. De asemenea, sunt implicată în proiecte de educație medicală și dezvoltare profesională continuă pentru personalul meu, contribuind astfel la menținerea standardelor ridicate în domeniul medical.”, ne-a mărturisit Bianca Mihăilescu.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole