ANM anunță frig, ploi și vijelii în majoritatea regiunilor din țară

de | 18.04.2024 10:31 | Național, Lifestyle

O nouă avertizare meteo a fost emisă astăzi, 18 aprilie de ANM.

Administrația Națională de Meteorologie anunță frig, ploi și vijelii în majoritatea regiunilor din țară. Va ploua temporar în jumătatea de nord a teritoriului și pe arii restrânse.

Meteorologii anunță că izolat cantitățile de apă vor fi de 15 – 20 l/mp iar vântul va avea intensificări, cu viteze în general între 45 și 55 km/h, local și temporar. Pe crestele Carpaților Meridionali vântul va bate cu 60 – 80 km/h.

ANM mai precizează că vremea se va menține rece în cea mai mare parte a României, pe parcursul nopților, în regiunile intracarpatice și zonele deluroase, pe alocuri se va produce inclusiv brumă.

De precizat că la altitudini de peste 1500 m vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

ANM meteo

Foto: Antena3 CNN

Totodată reprezentanții ANM au anunțat și un cod galben de vreme rea, valabil astăzi, între orele 10:00 și 21:00 în județele Mehedinți, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov dar și în municipiul București. În aceste zone vântul va avea intensificări, cu rafale de 55 – 65 km/h și izolat de 70 km/h, transmit mteorologii.

Meteorologii mai transmit că ultimele zile din această liună vor fi friguroase dar vremea bună revine din luna mai.

 

Foto:  News.ro

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

SJU Pitești: „Pacienţii cu afecţiuni urologice vor beneficia de acum de intervenţii chirurgicale cu tehnica modernă”

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ANM

Ultimele articole