anchetaonline.ro

Anunț de interes pentru piteșteni!

de | 01.07.2022 09:37 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Pitești

Primăria Municipiului Pitești anunță că în perioada 4 iulie 2022- 26 august 2022, centrul de încasări din strada Eroilor va fi închis.

Este vorba despre ghișeul de încasări pentru taxe judiciare de timbru situat în incinta Judecătoriei Pitești, strada Eroilor, numărul 5.

Cetățenii au alternativa plății online a taxelor judiciare de timbru prin platforma www.ghiseul.ro, la secțiunea Primăriei Municipiului Pitești – Plată fără autentificare. De asemenea, pot fi efectuate și plăți în numerar la celelalte centre de încasări a impozitelor și taxelor locale din municipiul Pitești sau prin virament în contul RO25TREZ04621070203XXXXX, beneficiar Municipiul Pitești, CIF 4317967, deschis la Trezoreria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Două străzi din Pitești au fost asfaltate

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Primăria Municipiului Pitești