Șoferul care a provocat accidentul cu 4 morți pe DN2 a avut permisul suspendat de mai multe ori!

de | 01.07.2022 10:03 | Știri, Eveniment, Național

INFORMAȚII NOI, 1 iulie 2022:

Au apărut informații noi legate de accidentul tragic de pe DN2, acolo unde patru persoane au murit și alte cinci au fost rănite.

Șoferul care a provocat accidentul a avut permisul de conducere suspendat de patru ori în patru ani.

Bărbatul a luat permisul de conducere în anul 2018 dar pe lângă faptul că a avut de atâtea ori carnetul de conducere suspendat, el a reușit să strângă și zeci de amenzi pentru viteză.

Ministrul de Interne a precizat faptul că pentru astfel de persoane sancțiunile sunt prea blânde. Acesta ia în calcul înăsprirea legislației rutiere.

Pentru astfel de oameni care produc adevărate tragedii, a omorât patru oameni prin nerespectarea regimului de viteză și intrarea în depășire, pentru astfel de oameni sancțiunile sunt încă prea moi, prea blânde”, a declarat Lucian Bode.

 

 

ȘTIRE INIȚIALĂ, 29 iunie 2022: 

 

Tragedie în această dimineață pe DN2, acolo unde în urma unui accident teribil patru persoane au decdat și alte cinci au fost rănite.

Conform reprezentanților IGSU, în accident au fost implicate trei autoturisme. Nouă persoane se aflau în cele două mașini, șapte adulți și doi copii.

A fost activat Planul Roșu de Intervenție iar traficul a fost blocat pe sensul București – Urziceni.

 

pe accident grav

 

S-a intervenit la fața locului cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare o ambulanță SMURD și două ambulanțe SAJ.

Totodată în sprijin s-au deplasat și pompieri de la ISU București-Ilfov. Aceștia au intervenit cu trei ambulanțe SMURD, dintre care una cu medic.

Bilanțul trist în urma accidentului este următorul: patru persoane au decedat, o persoană a fost rănită grav și a fost transportată la Sf. Pantelimon. Alți doi răniți ușor au fost transportați la Urziceni și alte două victime, rănite ușor au refuzat transportul la spital.

 

pe accident grav

Sursa foto: ISU Ialomița

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | ISU | SMURD

Ultimele articole