Anunț de la Facebook! Două noi opțiuni pentru utilizatori

de | 07.10.2022 08:35 | Lifestyle, Național, Știri

  • Anunț nou de la Facebook!

 

Facebook vrea să introducă două noi opțiuni prin care utilizatorii vor putea alege cât de des vor să vadă postările prietenilor și paginilor apreciate.

Aceste noi opțiuni vor permite utilizatorilor să influențeze algoritmul și să primească conținutul dorit în newsfeed, relatează news.ro

Facebook

Prima opțiune face referire la introducerea unor butoane noi sub fiecare postare

Acestea vor fi denumite „Show more” şi „Show less”. și vor fi afișate atât sub postările obișnuite din „feed” cât și în secțiunea „real” care conține clipuri video asemănătoare celor de pe TikTok.

Trebuie menționat faptul că cele două butoane nu vor fi afișate automat, acestea vor putea fi folosite doar din meniu prin apăsarea butonului cu trei puncte afișat în dreptul fiecărei postări.

Facebook

Cea de a doua opțiune anunțată de Facebook face referire la frecvența postărilor, mai exact îi va ajuta pe toți utilizatorii să selecteze cât de des vor să vadă postări ale familiei sau prietenilor dar și postările de pe paginile apreciate și grupurile din care fac parte.

Aceste noi opțiuni ale fluxului de conținut anunțate de Facebook vor deveni vizibile utilizatorilor în curând, începând cu zilele următoare.

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole