PITEȘTI: Amenzi pentru proprietarii de câini care nu strâng după patrupede

de | 07.10.2022 08:42 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Polițiștii locali din cadrul Biroului Ordine Publică au acționat, în cursul zilei de joi, în mai multe parcuri din Pitești pentru punerea în aplicare a prevederilor privind obligativitatea proprietarilor de câini de a aduna resturile de la necesitățile fizice ale animalelor.

Acțiunea a avut loc în parcurile Tineretului, Prundu, Lumina, Tudor Vladimirescu, Expo Parc, Trivale și Lunca Argeșului. Potrivit polițiștilor, cei mai mulți dintre deținătorii de câini aflați la plimbare, dețineau echipamentul necesar. Trei dintre proprietari au fost sancționați contravențional.

politia locala caini 1 - PITEȘTI: Amenzi pentru proprietarii de câini care nu strâng după patrupede

Foto Facebook

Reamintim cetățenilor posesori de animale de companie că nerespectarea prevederilor legale referitoare la responsabilitatea stăpânilor de a face curat în urma animalelor de companie, în spațiul public, se sancționează cu amendă între 800 și 1.500 de lei”, transmit polițiștii.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ultimă oră: Bărbatul dat dispărut a fost găsit!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole