Anunț important de la CJ Argeș. Transportul județean de persoane va fi reluat din această seară

de | 20.09.2023 19:20 | Știri

Consiliul Județean (CJ) Argeș a venit în urmă cu puțin timp cu un anunț important pentru cetățeni. Astfel, lucrurile s-au mișcat rapid, iar cei de la CJ Argeș au reușit ca transportul public județean de persoane să fie reluat din această seară!

Vă reamintim că tot astăzi cei de la CJ Argeș au anunțat că joi, 21 septembrie 2023, fusese convocată o ședință, pentru adoptarea unei hotărâri care să permită reluarea activității chiar de joi. În schimb, iată că lucrurile s-au mișcat mai repede, iar CJ Argeș anunță reluarea transportului public județean din această seară.

”De fiecare dată, pentru conducerea Consiliului Județean Argeș, principala prioritate este interesul cetățenilor!

Tocmai de aceea, în această seară, Consiliul Judetean Arges s-a întrunit în ședință de îndată, în care consilierii au aprobat, în unanimitate, reluarea activității de transport județean.

Urgentarea ședinței a fost impusă pentru a nu lăsa argeșenii care fac naveta și elevii care merg la școli fără transport!

Imediat după ședință, operatorii de transport și-au ridicat licențele pentru desfășurarea activității”, transmit cei de la CJ Argeș în comunicatul primit.

Totodată, conducerea Consiliului Județean ”mulțumește personalului tehnic pentru eforturile depuse și consilierilor județeni pentru că au răspuns cu promptitudine și au înțeles că de fiecare dată prioritatea noastră sunt argeșenii și interesele lor!”

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Transfăgărășan, 49 de ani de la inaugurare. Construcția a fost urgentată de invadarea Cehoslovaciei

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole