Anunț legat de programul centrului After School Albeștii de Argeș

de | 07.09.2022 17:04 | Știri, Administrație, Județean

  • Anunț de interes pentru locuitorii din Albeștii de Argeș!

 

Centrul After School Albeștii de Argeș va funcționa având un program cuprins între orele 12:00 – 17:00.

Programul este proiectat în a oferi elevilor servicii de supraveghere după terminarea orelor de curs, programe educative, asistență pedagogică, asistență psihologică, activități recreative, consultații, etc.

De oferta programului pot beneficia elevii din clasele 0-IV, proveniti din familii care nu au în grija cui să lase copii după terminarea programului zilnic școlar, care vor pentru copiii lor o alternativă în care să fie supravegheați de personal cu pregatire specială, într-un cadru de grup care poate stimula capacitatea lor de relaționare interpersonală cu cei de aceeași vârstă dar și cu adulții.

Elementele educației propuse în cadrul programului AFTER SCHOOL au la bază:

• Pregatirea temelor pentru ziua urmatoare;
• Organizarea adecvată a ambientului educativ;
• Flexibilitatea strategiilor de predare-învățare.

Prin astfel de mijloace încercăm să adăugăm ceva pedagogiei tradiționale, invătămantului formal, regândind anumite metode si oferind alternative, alăturându-ne efortului colectiv care vizează educarea si asistarea celor mici in procesul dezvoltării lor,” se menționează pe siteul Primăriei Albeștii de Argeș.

Mai multe detalii puteți citi AICI.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Albeștii de Argeș | Argeș

Ultimele articole