anchetaonline.ro

Simona Halep și Toni Iuruc divorțează la mai puțin de 1 an de la cununia civilă!

de | 07.09.2022 17:00 | Lifestyle, Național, Știri

  • Veste șoc în lumea showbiz-ului din România! Simona Halep și Toni Iuruc divorțează!

 

Mariajul dintre sportiva Simona Halep și Toni Iuruc se va încheia în scurt timp, cel mai probabil în cursul zilei de joi, 8 septembrie, conform ProSport.

Aceștia ar urma să se prezinte în fața notarului iar în prezența avocaților vor semna actele de divorț pe cale amiabilă.

 

halep

 

Decizia ar fi fost luată de comun acord, la nici un an de când cei doi s-au căsătorit civil.

Surse ProSport menționează faptul că partenerii se vor despărți pe calea amiabilă și nu vor împărți nimic, nu va exista partaj.

Cei doi au fost în această vară într-o vacanță în Grecia, acolo unde ar fi încercat să își mai acorde o șansă însă din păcate se pare că nu au reușit. Pe 13 noiembrie aveau planificată cununia religioasă și petrecerea de nuntă.

 

Halep

 

Motivul divorțului ar fi fost cariera Simonei, faptul că aceasta a pus mai mult preț pe cariera sportivă în timp ce partenerul ei de viață și-ar fi dorit să întemeieze o familie. Discuțiile pe această temă ar fi dus la ruptura relației.

Reamintim faptul că Simona Halep și Toni Europe au avut căsătoria civilă anul trecut în luna septembrie iar petrecerea s-a ținut în stațiunea Mamaia, în clubul Fratelli.

 

halep

Atmosfera la petrecere a fost întreținută de artiști precum Loredana, Holograf sau Pindu, care a ridicat lumea la dans pe muzică machedonească.

Toni Iuruc este un om de afaceri machedon care a mai fost căsătorit de două ori. Cu prima soție, Arina, un fost fotomodel, are și un copil iar de a doua soție, Liana s-a despărțit cu mai puțin de un an înainte de a o cunoaște pe Simona Halep.

 

INFORMAȚII NOI

Întrebat despre această veste șocantă, Toni Iuruc a negat că știrea ar fi adevărată:

”Nu comentez viața noastră privată… Nu, nu divorțez mâine… Nu mai insistați, no comment”, a declarat soțul Simonei Halep pentru Fanatik.

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Simona Halep | Toni Iuruc