anchetaonline.ro

Anunț pentru cei care călătoresc în Germania! Noi condiții de intrare în țară

de | 29.05.2022 11:15 | Știri, După subiect, Lifestyle

Germania a anunțat că începând cu 1 iunie, restricțiile anti-COVID pentru persoanele care intră pe teritoriul țării vor fi relaxate. Noile măsuri vor fi aplicate până la finalul verii.

Prin urmare, începând de miercuri, dovada vaccinării, a trecerii prin boală sau testul cu rezultat negativ, pe care turiștii erau nevoiți să o arate la intrarea în Germania, nu va mai fi solicitată de autorități, potrivit ministului Sănătății al Germaniei.

Până la sfârşitul lunii august, vom suspenda regula 3G privind intrarea în ţară”, a declarat ministrul Lauterbach.

Dovada respectivă era cerută tuturor persoanelor cu vârste de peste 12 ani. Momentan, nu se știe dacă regula 3G va fi reintrodusă începând din toamnă, urmând ca autoritățile să facă un anunț, în următoarele luni, în acest sens.

Sursa foto: dw.com

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Liderul cecen amenință Polonia: „Atacăm în 6 secunde, dacă primim ordin”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: COVID-19 | Germania