(VIDEO) Liderul cecen amenință Polonia: „Atacăm în 6 secunde, dacă primim ordin”

de | 28.05.2022 08:53 | Știri, După subiect, Eveniment

Liderul cecen Ramzan Kadîrov face încă o declarație halucinantă. De această dată, amenințarea lui vizează Polonia. Într-un mesaj video, postat pe Twitter, el spune că dacă va primi ordin, va ataca Polonia în 6 secunde, precizând totodată că ar fi încheiată „chestiunea Ucrainei”.

Chestiunea Ucrainei este încheiată. Sunt interesat de Polonia. Ce încearcă să obțină Polonia? După Ucraina, dacă primim ordin, în 6 secunde vă arătăm de ce suntem în stare. Mai bine vă retrageți armele și mercenarii”, a transmis Ramzan Kadîrov într-un mesaj video postat pe Twitter, conform Newsweek.

Amenințarea liderului cecen vine în contextul ajutorului oferit de Polonia Ucrainei, odată cu invazia rușilor, fiind printre primele state care au dat ucrainenilor armament și totodată, criticând constant acțiunile Kremlinului.

Mai mult, Kadîrov spune că Polonia ar trebui „să își ceară scuze oficial pentru ce i-a făcut ambasadorului nostru”, făcând referire la întâmplare care l-a avut ca protagonist pe ambasadorul rus la Varșovia, Serghei Andreev, în momentul în care a fost stropit cu vopsea roșie.

Potrivit Newsweek, spusele lui Ramzan Kadîrov nu ar trebui trecute ușor cu vederea, făcându-se referire și la temerile unora dintre liderii polonezi, care au avertizat că nu este exclusă posibilitatea ca Rusia să atace și Polonia în viitor.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Șocant! Și-a ucis iubita pentru că i-a refuzat cererea în căsătorie!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Polonia | Ramzan Kadîrov | Rusia

Ultimele articole