Maşină de filaj antidrog, ridicată de către Poliția Locală! România 2022!

de | 29.05.2022 16:10 | Știri, Eveniment, Național

Poliţia locală din Bucureşti a ridicat o mașină de filaj a colegilor de la Antidrog, care era în timpul unei misiuni specifice, deoarece nu era parcată regulamentar.

Astfel, cei de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) au rămas fără automobilul în care se afla tehnică de filaj, scrie spynews.ro.

Evenimentul s-a petrecut pe o stradă din apropierea sediului IGPR, din Sectorul 2, acolo unde respectivul auto (care avea o misiune specifică) a fost lăsat, fără a se respecta regulile de parcare specifice zonei.  Mașina avea montată tehnică de supraveghere, astfel încât operațiunea să fie filmată de la distanță, pentru obținerea probelor suplimentare. În acest caz ar fi fost vizată o grupare de suspecți de trafic de droguri, potrivit sursei citate.

Ofiţerii BCCO n-au observat inițial dispariția mașinii

Polițiștii antidrog nu au observat inițial lipsa mașinii, iar când au descoperit-o, au crezut că automobilul, care avea numere de București, ar fi fost furat, context în care i-au și sesizat dispariția! După debutul verificărilor, s-a descoperit că mașina le-a fost întradevăr „săltată”, dar nu de hoți, ci de o platformă care ridică astfel de autovehicole parcate neregulamentar, sub coordononarea  Poliției Locale a Sectorului 2 București. Derularea avenimentelor a fost stabilită după consultarea camerelor de supraveghere amplasate in zonă, ale căror imagini memorate au scos la iveală episodul, relatează tot spynews.ro.

Sursă foto: Cluj24.

Citește, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Schimbări privind amenzile de circulație! Toți șoferii trebuie să știe asta

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole