Mașină lovită de tren la Schitu Golești! Alt accident la intrarea în Pitești! ISU în alertă!

de | 29.05.2022 17:30 | Știri, Eveniment, Județean

Un automobil a fost lovit de tren, în această după-amiază, în zona Schitu Golești (Capul Picului). Echipajele ale Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență din Câmpulung sunt deja prezente la locul incidentului, pregătite atât pentru prim ajutor, cât și pentru prevenirea unui eventual incendiu. Au fost disponibilizate un echipaj SMURD și o autospecială cu apă și spumă.

accident tren Schitul Golesti

Sursa foto: IPJ Argeș

Trenul implicat în accident este un marfar, iar – din primele informații – ar fi vorba de o singură victimă, care nu s-ar afla, însă, într-o stare gravă. Este vorba despre un bărbat de 68 de ani, din Mihăiești, cel care se afla la volanul mașinii acroșată de tren.

Din primele verificări ale polițiștilor aflați la fața locului, rezultă că acesta ar fi și persoana responsabilă de producerea evenimentului auto întrucât nu a respectat indicatoarele aferente trecerii de cale ferată din zona Capul Piscului și nu a oprit mașina când a văzut că se apropie trenul. Așa se face că a fost lovit de marfar.

Așa cum menționam, bărbatul a fost rănit și a fost deja transportat la o unitate medicală, cu diferite escoriații și cu suspiciunea de a a avea o fractură la una dintre mâini.

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările sunt continuate, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung. – anunță reprezentanțiui IPJ Argeș.

Accident și la intrarea în Pitești, pe A 1

Un alt accident rutier s-a petrecut, tot în urmă cu puțin timp,  pe Autostrada A1, la intrarea în municipiul Pitești (zona kilometrului 110). În accident sunt implicate un autovehicol și o autoutilitară, iar în direcția evenimentului s-au deplasat de urgență pompierii și echipajele medicale ISU, dinspre Bradu.

Accident A1- sursa ISU Arges (2)

Sursa foto: ISU Argeș

În acest accident a fost rănită o femeie de 40 de ani, care acuză dureri în zona capului. Specialiștii ISU apreciază că, după primele evaluări, nu ar fi necesar transportul acesteia către spital.

Accident A1- sursa ISU Arges (1)

Sursa foto: ISU Argeș

Stire in curs de actualizare. Revenim cu detalii.
Foto central: ISU Argeș


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/luana-alexandra-popescu/" target="_self">Luana Alexandra Popescu</a>

Articol scris de Luana Alexandra Popescu

Editor și autor de content media online, specializat în relații publice și jurnalism. Absolvent al Facultății de Jurnalism, cu master în Comunicare Audio Video SNSPA.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung | ISU | Pitești | SMURD