Apă Canal 2000 SA Pitești: „Folosiți apa cu măsură!”

de | 22.07.2022 13:19 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Pitești

Societatea Apă Canal 2000 SA Pitești transmite consumatorilor câteva recomandări, având în vedere perioada de secetă, situația hidrometeorologică, dar și atenţionările organismelor de specialitate şi recomandările autorităţilor locale şi naţionale.

Astfel, reprezetanții societății roagă abonații să utilizeze în mod rațional apa potabilă. Această recomandare trebuie luată în vedere, pentru a se evita furnizarea apei cu program și pentru a nu priva alți consumatori de minimul necesar util gospodăriilor.

poza apa 2 - Apă Canal 2000 SA Pitești: „Folosiți apa cu măsură!”

Pe lângă apelul de a folosi apa cu măsură, Societatea Apă Canal roagă clienții care care desfășoară activități agricole sau de grădinărit să reducă la minimum utilizarea apei potabile din rețeaua publică pentru aceste lucrări și să folosească apa din fântâni.

Utilizarea apei potabile în exces afectează în special utilizatorii din zonele mai înalte sau pe cei aflați la capăt de rețea, care rămân fără apă sau primesc apă cu presiune scăzută în condiții de creștere a consumului. Societatea Apă Canal 2000 va face în continuare eforturi pentru a asigura un regim de furnizare a apei 24 de ore din 24, dar contează și pe sprijinul utilizatorilor în ceea ce privește folosirea rațională a resurselor de apă. În caz contrar, vom fi nevoiți să trecem la furnizarea apei cu program”, avertizează reprezentanții Apă Canal 2000 SA Pitești.

 

Ciipoza apa 4 - Apă Canal 2000 SA Pitești: „Folosiți apa cu măsură!”

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Pitești: Unde se găsesc puncte de prim ajutor și distribuire a apei potabile

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Apă Canal 2000 | Pitești