APIA a autorizat plăți de 16,66 milioane de lei în sectorul creșterii animalelor

de | 11.06.2023 18:59 | Știri, Economic, Național

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) au anunțat sâmbătă că numărul adeverințelor solicitate de fermieri pentru intervențiile finanțate din FEGA a ajuns la 6.431. Totodată, APIA arată că a făcut plăți ce vizează ajutorul de stat în sectorul creșterii animalelor în cuantum de 16,66 milioane de lei.

”Am efectuat plăți ce vizează ajutorul de stat în sectorul creșterii animalelor, solicitat prin cererile de plată aferente serviciilor prestate în luna martie/ trimestrul I 2023. Suma autorizată la plată este de 16.66 milioane de lei”, arată cei de la APIA în informarea publicată pe pagina de Facebook. Totodată, APIA a eliberat adeverințe necesare accesării de credite bancare pentru beneficiarii unor măsuri și intervenții de sprijin în Campania 2023. ”Până în prezent numărul adeverințelor solicitate de fermieri pentru intervențiile finanțate din FEGA a ajuns la 6431, iar pentru intervențiile finanțate din FEADR au fost înregistrate 4364 adeverințe eliberate solicitanților”, au mai arătat cei de la APIA.

Foto descriptiv. Sursă foto: cultivaprofitabil.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Succes în afaceri! Trei echipe de liceeni reprezintă Argeșul la Maratonul pentru Educaţie Antreprenorială

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: APIA

Ultimele articole