anchetaonline.ro

Succes în afaceri! Trei echipe de liceeni reprezintă Argeșul la Maratonul pentru Educaţie Antreprenorială

de | 11.06.2023 18:41 | Știri, Câmpulung Muscel, Economic, Județean, Național, Pitești

Trei echipe de liceeni din Argeş vor concura la Maratonul pentru Educaţie Antreprenorială, un concurs organizat de Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin – CONAF. La etapa județeană au participat nouă echipe, însă pentru națională s-au calificat cele mai bune trei echipe de liceeni.

Maratonul pentru Educație Antreprenorială a pornit de la Brăila și a continuat în Argeș, Bacău, Bihor, Brașov, București, Buzău, Constanța, Galați, Neamț, Timiș și Tulcea. Proiectul a reunit mai mult de 5.000 de elevi de liceu care au participat la orele de educație antreprenorială, peste 500 de elevi au fost implicați în conceperea și scrierea proiectelor, 110 echipe de liceeni participante la concurs cu diferite planuri de afaceri, sute de antreprenori din întreaga țară, autorități publice locale și peste 100 de profesori coordonatori implicați, anunță cei de la CONAF în informarea transmisă. La concurs au participat echipe de liceeni formate din 4-6 membri, iar primele 3 echipe din fiecare județ s-au calificat la Etapa Națională care va avea loc pe data de 12 iunie 2023, ora 10, la Teatrul Nottara din București.

Cele mai bune proiecte de afaceri

Cele trei echipe calificate dintre cele nouă participante la etapa județeană vor participa luni la Finala Națională a Maratonului pentru Educație Antreprenorială:

  •  Echipa PULCHRA – Colegiul Naţional ”Dinicu Golescu”, Cȃmpulung;
  •  Echipa COLEGUL – Colegiul Naţional ”Zinca Golescu” Piteşti;
  •  Echipa HEAVENLY BEAUTY CARE – Colegiul Economic ”Maria Teiuleanu”, Piteşti.

Sucursala Argeş a CONAF este formată din antreprenoare din judeţ care au răspuns pozitiv la initiațivă și totodată la provocarea organizării Maratonului pentru Educație Antreprenorială la Pitești.

”Maratonul pentru Educație Antreprenorială se adresează în primul rând elevilor cu abilități antreprenoriale, profesorilor dar și antreprenorilor care au descoperit în adolescenții înscriși la concurs angajații de mâine dar, mai ales, competiția de mâine pe piața antreprenorială. O parte dintre aceste femei antreprenor au avut curajul și energia necesară de a susține echipele participante, devenind mentori și îndrumători ale acestora, motiv pentru care le mulțumim și le dorim success”, a declarat Andreia Dumitrică, președinta sucursalei CONAF Argeș, potrivit informării primite.

Aceasta competiție a fost organizată atât prin implicarea tuturor membrilor CONAF, dar și cu sprijinul sponsorilor care au făcut posibilă organizarea acestei competiţii: bijuteria TEILOR, NEW DESIGN COMPOSITE, ANDRALEX PROJECT COMPANY, ELTRA LOGIS, MATDAN, CONFARG SA, ELCAS SYSTEMS 2001, Hotel ARGEȘ, Cofetăria DOLCESCO, Florăria ERIAL, INTERTRANS CONTINENTAL, FORUM PROIECT INVEST, MONS MELLIS, PRINCON ADVERTISING ART, RIFCO TRADING, STARLIGHT, AICI ACUM, MOBEXPERT Pitești și BLOOM – Atelier CARMEN RĂDULESCU. ”Le dorim mult succes tuturor echipelor participante si in special echipelor argeşene!”, transmit în final cei de la CONAF echipelor ce reprezintă Argeșul.

Sursă foto: CONAF.

Citiți, de asemenea, pe anchetoanline.ro:

Campania 2022. Câți bani primesc fermierii de la APIA

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: CONAF