Aproximativ 4.000 pachete de țigări de contrabandă, descoperite de polițiști într-o autoutilitară

de | 17.11.2023 14:45 | Eveniment, Național

Aproximativ 4.000 de pachete de ţigări de contrabandă au fost descoperite, astăzi, de poliţiştii de frontieră arădeni de la Nădlac II, în podeaua şi pereţii unui microbuz de marfă ce urma să treacă frontiera cu Ungaria.

Pe 17 noiembrie, în jurul orei 01.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – judeţul Arad, s-a prezentat, un român în vârstă de 38 de ani, care conducea o autoutilitară marca Mercedes, înmatriculată în Germania.

În urma unui control amănunțit efectuat asupra vehiculului, poliţiştii de frontieră au descoperit ascunsă, în pereții laterali și într-un locaș special amenajat în podeaua autoutilitarei, cantitatea totală de 3.976 pachete de ţigări, fără timbru accizabil.

Întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată, iar mijlocul de transport a fost indisponibilizat la sediul instituţiei.

Şoferul este acum cercetat penal pentru contrabandă.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.”, transmite Poliția de Frontieră Română

sursă foto Poliția de Frontieră Română

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tânără căzută într-un tub de canalizare, salvată după două ore

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Poliția de Frontieră Română

Ultimele articole