Ce arată rezultatele analizelor de sânge ale fostului șef BCCO, care a omorât o femeie, în Popești Leordeni

de | 07.09.2023 10:49 | Național, Eveniment

Răsturnare de situație în cazul tragediei din Popești Leordeni.

Rezultatul testului de sânge și urină a ieșit negativ pentru consumul de droguri, în cazul lui Constantin Păun, fost șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bucureşti (BCCO) care a omorât o femeie.

După ce în urmă cu câteva zile a provocat un grav accident, fostul șef BCCO București rămâne în arest preventiv pentru 30 de zile, deși a cerut o măsură mai blândă.

Inițial, șoferul în vârstă de 59 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 1,12 mg/litru alcool pur în aerul expirat şi, respectiv, cu aparatul drug test, care a indicat o valoare pozitivă la consumul de substanţe psihoactive. Rezultatele analizelor de sânge arată însă că bărbatul nu consumase, de fapt, substanțe interzise, dar în schimb, s-a urcat băut la volan.

De fapt, a fost depistat pozitiv după ce luase un medicament. Pentru că înainte de a se urca la volan a consumat și alcool, cele două substanțe au fost depistate de drug-test ca metamfetamină, potrivit digi24.ro

De altfel, Constantin Păun a precizat și la audieri că nu luase droguri, ci medicamente prescrise de un doctor, însă acesta a recunoscut că se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma recoltării de mostre biologice, în vederea stabilirii prezenţei în organism a consumului de alcool şi substanţe psihoactive, precizăm faptul că Buletinul de Analiză Toxicologică, emis de Institutul de Medicină Legală «Mina Minovici» Bucureşti, a indicat o valoare pozitivă la consumul de alcool şi o valoare negativă la consumul de substanţe psihoactive”, a transmis IPJ Ilfov.

Vă reamintim că, sâmbătă, 2 septembrie, Constantin Păun a produs un accident pe o stradă din localitatea Popeşti-Leordeni, soldat cu decesul unei femei şi rănirea alteia.

Femeia de 56 de ani a sfârșit tragic în fața propriei case, după ce ieșise la poartă pentru a primi un tort de ziua ei de naștere. Din nefericire, chiar în acel moment, fostul șef BCCO București, care se afla la volanul unui autoturism, a intrat în mai multe mașini parcate.

Femeia a fost prinsă între două autoturisme şi târâtă zeci de metri. Ea a fost transportată la spital, dar nu a mai putut fi salvată.

De asemenea, în accident a fost rănită şi o altă femeie de 51 de ani.

sursă foto spynews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Șoferul drogat și beat care a ucis o femeie cu mașina- fost șef la Antidrog!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Popești Leordeni