Șoferul drogat și beat care a ucis o femeie cu mașina- fost șef la Antidrog!

de | 04.09.2023 20:20 | Știri, Eveniment, Importante

Șoferul drogat și beat care a provocat un accident rutier în Popești Leordeni, soldat cu moartea unei femei, este fost polițist-șef la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) București, conform parlamentarului Dumitru Coarnă.

Este fost polițist, colonel în rezervă. Nu o să-i spun numele. A fost șef la BCCO București, fost șef de cabinet al ministrului Dejeu. Din informațiile mele, se pare că avea probleme cu alcoolul de mult, a fost transferat la un moment dat. Avea probleme încă de când era activ, s-a pensionat în 2015-2016. A fost un protejat al sistemului.

Am lucrat foarte mulți ani în sistem și sunt dezamăgit. Știu cum se procedază, cum se venea cu influențe în dosarele penale. Eu făceam sesizări, plângeri, denunțuri, dar sistemul nu cecetează”, a declarat Dumitru Coarnă, potrivit realitatea.net.

Așadar, autorul accidentului mortal, în vârstă de 59 de ani, nimeni altul decât fostul șef Antifrog, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit Digi24, tragedia s-a petrecut chiar în ziua în care victima își serba ziua de naștere. Femeia, în vârstă de 56 de ani, ieșise la poartă să își primească tortul și se afla între două mașini parcate, în momentul în care șoferul drogat a lovit autoturismele.

Victima a decedat ulterior la spital.

Sursa Foto realitatea.net

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tânăr drogat cu două substanțe – prins după ce s-a urcat la volan, în Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: