Cetățenii au sesizat că miroase în zona Stației de Epurare Mioveni. Ion Georgescu: ”Problema trebuie remediată rapid”

de | 04.09.2023 20:26 | Mioveni, Administrație

Primarul de la Mioveni, Ion Georgescu, a dat curs sesizărilor venite de la cetățenii care au proprietăți în zona Stației de Epurare Mioveni. Aceștia au semnalat administrația locală că în anumite momente ale zilei se simte un miros. În consecință, Ion Georgescu a mers astăzi împreună cu cei din conducerea S.Ed.C. Mioveni în teren. Primarul a constatat că sesizările cetățenilor au fost întemeiate și astfel s-a decis să solicite o echipă de specialiști în domeniu, care să identifice cauza mirosurilor și să le elimine.

”În urma sesizărilor transmise de cetățenii care au proprietăți în zona Stației de Epurare Mioveni, referitor la mirosurile care se resimt în anumite momente, astăzi, alături de conducerea S.Ed.C. Mioveni am mers în teren pentru a face o analiză la fața locului.

Cu această ocazie am constatat că petițiile cetățenilor sunt motivate, iar problema trebuie remediată rapid prin măsuri eficiente. În acest sens, am decis să apelăm la o echipă de specialiști în domeniu, care să identifice cauza mirosurilor și să le elimine.

Vă voi ține la curent cu evoluția situației, pe măsură ce vom avea rezultate concrete”, a scris primarul Ion Georgescu pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Georgescu Ion.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Master gratuit pentru tinerii din Mioveni!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Orașului Mioveni

Ultimele articole