Tânăr drogat cu două substanțe – prins după ce s-a urcat la volan, în Argeș!

de | 04.09.2023 18:35 | Știri

Duminică, 3 septembrie, zi cu ghinion pentru un argeșean, după ce a fost prins drogat la volan.

Bărbatul, în vârstă de 27 de ani, din Câmpulung, a fost prins de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung în timp ce se afla la volanul unui autoturism pe Strada Ion Mihalache din Câmpulung.

Spre ghinionul lui, tânărul a fost supus aparatului DrugTest, care a rezultat pozitiv pentru două substanțe cu efect psihoactiv.

În urma a celor constatate, bărbatul a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea probelor biologice de sânge și urină, pentru confirmarea prin analize de specialitate a substanțelor detectate.

În cauză, acesta s-a ales cu dosar penal conform art. 336, alin.2 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

foto descriptiv ziarulunirea.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

I-a spart casa vecinului și i-a incendiat ușa de la intrare! Argeșeanul a fost încarcerat!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole