anchetaonline.ro

Din 5 septembrie CFR Călători va acorda reducerile pentru studenți

de | 04.09.2023 19:47 | Național, Administrație

În această seară CFR Călători a anunțat pe site-ul său că, începând cu 5 septembrie, va elibera studenţilor legitimaţii de călătorie cu reducere la transportul pe calea ferată.

”CFR Călători informează că facilitățile aferente studenților la transportul pe calea ferată conform noilor acte legislative vor fi acordate începând cu data de 5 septembrie 2023.

Astfel, începând cu data de 5 septembrie 2023, se vor elibera legitimații de călătorie pentru elevi și studenți cu gratuitate/reducere la transportul pe calea ferată conform legilor: Legea învățământului preuniversitar nr. 198/2023 și Legea învățământului superior nr. 199/2023”, este anunțul făcut de CFR pe site-ul său.

Vă reamintim că sâmbătă, CFR Călători a informat că legitimaţiile de călătorie cu gratuitate/reducere la transportul pe calea ferată se vor elibera, începând cu data de 3 septembrie 2023, doar pentru elevi, urmând ca pentru studenţi acestea să fie disponibile după publicarea normelor metodologice aferente Legii învăţământului superior nr. 199/2023.

Foto descriptiv. Sursă foto: stiridecluj.ro.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Programul Național Social pentru Creșterea Natalității. ”Infertilitatea rămâne o problemă reală”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: CFR Călători