Argeș – 120 de copii au luat parte la „Educația Rutieră” și „Plecatul de acasă nu este o soluție”

de | 28.06.2023 13:53 | Știri, Eveniment, Județean

Polițiștii argeșeni continuă, și în perioada vacanței de vară, acțiunile preventive, atât în ceea ce îi privește pe copii, cât și pe adulți.

Polițiștii Compartimentului Analiza și Prevenirea Criminalității Argeș și Serviciului Rutier Argeș au desfășurat, în cursul zilei de ieri, 27 iunie, activități informativ-preventive. În cadrul activităților au fost prezenți peste 120 de copii și 35 de adulți.

Polițiștii au desfășurat activitățile sub forma unui dialog și au fost dezbătute regulile de bază pentru a fi în siguranță pe stradă, acasă sau la locul de joacă.

Temele au fost: Educația Rutieră – Modelarea factorului uman prin responsabilizarea participanților la trafic pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și Plecatul de acasă nu este o soluție.

În perioada vacanței de vară, polițiștii argeșeni vor continua și intensifica acțiunile de prevenire, organizând activități informativ-educative, în taberele, centrele de plasament și cele de tineret și sport de pe raza județului nostru.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș – 19 medii de 10 la Evaluarea Națională!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole