Comună din Argeș – 2 zile fără apă potabilă!

de | 04.06.2022 09:04 | Știri, Administrație, Județean

În zilele 7 și 8 iunie 2022, în intervalul orar 9:00-16:00, societatea Apa Canal 2000 SA Pitești va începe execuția lucrărilor pentru branșarea unei noi conducte la rețeaua din comuna Poiana Lacului. Astfel, între aceste ore, va fi întreruptă alimentarea cu apă potabilă, iar cei afectați vor fi locatarii de pe străzile Dealul Viilor, Metofu și Lunca.

Ne cerem scuze față de consumatorii afectați de lipsa apei potabile și îi asigurăm ca echipele operaționale care efectuează lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor în cel mai scurt timp, încercând sa reducă la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectați, depunând eforturi susținute pentru asigurarea funcționalității sistemului de alimentare cu apă în condiții de calitate și de siguranță.” anunță societatea, pe site-ul său oficial.

Operatorul recomandă consumatorilor să își asigure o rezervă minimă de apă, pentru a putea fi folosită în consum și uz casnic, în acel interval orar.

De asemenea, pentru mai multe informații în timp real a evoluției lucrărilor, puteți accesa site-ul societății www.apacanal2000.ro iar pentru alte informații sau sesizări cu privire la rețelele din gestiunea societății, puteți suna la tel. Dispecerat (Non Stop) – 0248 223 237.

(Și) Vești bune pentru Poiana Lacului! S-a rezolvat problema alimentării cu apă a comunei!

Dincolo de aceste inconveniente temporare, în acest an, cetățenii comunei Poiana Lacului nu vor mai suferi de lipsa apei la robinet, așa cum s-a întâmplat în anii anteriori. Sătul să ceară sprijin la autoritățile județene și chiar și la guvern, primarul Ion Dumitrache alături de administrația locală s-a gospodărit singur pentru a pune capăt acestei situații ce se repeta an de an, din cauza instalațiilor de apă care nu corespundeau solicitărilor populației. Primăria Poiana Lacului a realizat o investiție care să îi scape pe locuitori de acest coșmar, după cum ne-a declarat primarul Ion Dumitrache.

Ion Dumitrache Poiana Lacului - sursa Libertatea

Foto credit: Libertatea

Am realizat o rețea de distribuție de 5 km pe satele Păduroiu Deal, Păduroiu Vale, Gărdinești, Cepari, Slapia, Gălețeanu și Dealu Viilor, astfel încât nu vom mai avea sincope în alimentarea cu apă. Știm cu toții cum, în plină pandemie, oamenii aveau zile întregi când nu le curgea o picătură de apă la robinet din cauza presiunii scăzute din rețea. Deși am făcut demersuri nenumărate, nu am avut parte de rezolvare, așa că am executat această lucrare pentru ca cetățenii să nu mai aibă de suferit și să le ducem consumul în parametrii normali.”, ne-a declarat primarul comunei Poiana Lacului.

Foto descriptiv.Sursa: adevarul.ro


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Criza în Polonia! Guvernul îndeamnă oamenii să strângă lemne de foc din păduri!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Poiana Lacului