ARGEȘ. 27 de percheziții domiciliare într-un dosar de braconaj cinegetic!

de | 12.07.2023 09:45 | Știri, Eveniment, Județean

  • Percheziții în Argeș!

Polițiștii Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din Poliția Română pun în executare, astăzi, 12 iulie 2023, un număr de  27 de mandate de percheziție domiciliară, în județul Argeș, în cadrul unui dosar de urmărire penală, aflat în supravegherea Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar București, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de braconaj cinegetic, nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și uz de armă letală fără drept.

Sunt urmărite mai multe persoane bănuite că ar fi săvârșit acte de braconaj cinegetic la specia urs brun și alte specii de interes cinegetic dar și descoperirea și confiscarea tuturor bunurilor deținute ilegal.

Potrivit Antena3 CNN, unul dintre ei ar fi militar.

au percheziții Argeș

Mobilizarea de forțe la aceste acțiuni este una mare. Participă polițiști ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, inspectoratelor de poliție județene Argeș, Ilfov, Vâlcea, Olt, Dâmbovița, specialiști criminaliști din cadrul Institutului Național de Criminalistică din Poliția Română și inspectoratelor de poliție județene, precum și luptători ai Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale și ai serviciilor pentru acțiuni speciale.

Această acțiune se desfășoară în contextul măsurilor luate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne pentru combaterea infracționalității de orice fel și pentru asigurarea ordinii și liniștii publice.

De precizat faptul că Poliția Română va oferi în cursul zilei de astăzi, în funcție de evoluția anchetei, informațiile ce pot fi făcute publice.

 

Foto Stirile ProTV

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Șeful IPJ Ilfov și-a dat demisia, după scandalul „azilelor groazei”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș

Ultimele articole