Șeful IPJ Ilfov și-a dat demisia, după scandalul „azilelor groazei”

de | 11.07.2023 23:06 | Știri, Eveniment, Național

Șeful IPJ Ilfov și-a dat demisia în cursul serii de astăzi, marți, 11 iulie, după scandalul „azilelor groazei”.
Mai mulți bătrâni au fost găsiți într-un imobil în construcție, în Tunari.

O dată cu plecarea acestuia din funcție, alți doi adjuncți ai săi urmează să demisioneze.

Conducerea MAI și a IGPR au demarat procedura de înlocuire a echipei manageriale la IPJ Ilfov și Poliția Voluntari. Măsura are drept scop înlăturarea oricarei suspiciuni asupra imparțialității controlului demarat de Corpul de Control al IGPR la nivelul structurilor sus-indicate, precum și creșterea performanței, în actul profesional.”, informează Poliția Română, conform Digi24.

În cursul zilei de mâine, IGPR va comunica public deciziile luate. Verificările, demarate de Corpul de Control al IGPR, la IPJ IF, sunt în curs, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie propuse soluțiile legale care se impun, în funcție de rezultatul controlului”, mai precizează sursa citată.

Foto descriptiv G4media

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

25 de bătrâni au fost evacuați dintr-un azil neautorizat! Unii au ajuns la spital!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: