Argeș: Atenție, șoferi! Sunt anunțate șase transporturi speciale

de | 26.01.2024 19:51 | Județean, Eveniment

Atenție, șoferi! Urmează trei zile în care traficul va fi îngreunat din cauza unor transporturi speciale.

Potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, în perioada 28.01 – 30.01 se vor desfășura șase transporturi cu depășiri pe traseul:  Albota – DN65 – Pitești – A1 – Intersecție A1/DN7. Vehiculele transportă grinzi.

Potrivit sursei citate, lățimea maximă a vehiculelor este de 2,70, viteza de deplasare urmează să fie adaptată în funcție de condițiile de trafic.

Menționăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transporturilor sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculelor cu depășiri.”, transmit reprezentanții CNAIR

Transporturile nu se vor desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Foto: descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O alpinistă româncă a murit pe vârful Aconcagua!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: CNAIR