ARGEȘ: Au furat o semiremorcă, încărcată cu anvelope, în valoare de 80.000 de euro

de | 04.01.2023 13:30 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Județean

Un bărbat de 37 de ani a fost reținut, marți, de către polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș, fiind cercetați într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat.

Potrivit cercetărilor, bărbatul, din Crângurile, județul Dâmbovița, ar fi furat, în noaptea de 10 spre 11 septembrie 2022, împreună cu un argeșean de 21 de ani, din Rătești, o semiremorcă, încărcată cu anvelope, în valoare de aproximativ 80.000 de euro, parcată pe marginea DN 65 B.

Cei doi ar fi folosit un autocamion, cu plăcuțe cu număr de înmatriculare fals, atunci când au comis furtul. Ulterior, autocamionul a fost identificat pe raza județului Suceava, fără semiremorcă.

Bărbatul de 37 de ani a fost prins în localitatea Rătești, marți, 3 ianuarie, fiind condus la audieri, iar ulterior reținut pentru 24 de ore.

De asemenea, tânărul de 21 de ani este cercetat fiind arestat în Belgia, pentru comiterea de fapte similare.

Potrivit polițiștilor, verificările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Furt de peste 6000 de lei dintr-o clinică medicală din Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole