Argeș: Cerere în căsătorie cu ambulanța (VIDEO)

de | 19.02.2023 10:25 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Lifestyle

Argeș: Cerere în căsătorie cu ambulanța (VIDEO)

Cerere inedită în căsătorie la Pitești, în judetul Argeș. Un tânăr, ajutat de mulți prieteni, a pus la cale momentul în care să obțină un răspuns afirmativ de la femeia pe care și-o vrea alături toată viața.

Aproape 20 de tineri au participat la o farsă având drept scop o cerere inedită în căsătorie. Sub pretextul unei stări de rău a unei fete, prietenii s-au strâns la o ambulanță chemată special pentru acest lucru. “Victima” a mușcat imediat momeala și a încercat să ajute, având cunoștințe medicale.

Când situația părea să se fi calmat, “victima” a coborât din ambulanță, unde o aștepta surpriza.

Te iubesc foarte mult vrei să fii soția mea?” a fost marea întrebare pe care Lucian Mihai aștepta să i-o adreseze Cătălinei.

Oarecum rușinată că este centrul atenției, fata a acceptat.

Povestea de iubire dintre Cătălina Elena și Lucian Mihai a început în urmă cu o jumătate de an și este una clasică. Modul cererii în căsătorie este inedit.

Cu brațele pline de flori și inelul de logodnă pe deget, viitoarea mireasă nu-și mai încape în piele de bucurie, iar prietenii au punctat momentul.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Vouchere sociale 2023! Prima tranșă a început să intre pe carduri

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole