ARGEȘ: Comerț ilegal cu brazi de Crăciun

de | 23.12.2022 21:34 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Joi, 22 decembrie, polițiștii Serviciului Ordine Publică- Biroul pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol, împreună cu polițiști de ordine publică din cadrul polițiilor municipale și orășenești, au efectuat acțiuni pentru prevenirea și combaterea comerțului ilegal de brazi de Crăciun.

Oamenii legii au verificat 16 locații unde au loc activități de comerț cu astfel de produse. De asemenea, au fost efectuate astfel de acțiuni și în 4 hypermarket-uri.

Polițiștii transmit că au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 1.870 lei.

Au fost date 5 sancțiuni, în valoare totală de 870 de lei, privind circulația pe drumurile publice. De asemenea, a fost aplicată o sancțiune în valoare de 1.000 de lei, privind contravențiile silvice, cu măsura complementară de confiscare a cantității de 2 metri cubi de material lemnos.

Conform IPJ Argeș, în cadrul activităților au fost legitimate 50 de persoane și au fost verificate 35 de autovehicule.

Foto descriptiv Stiri Sebes

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Controale în supermarketurile din Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole