ISU Argeș – Concursurile Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență

de | 25.07.2023 15:27 | Știri, Eveniment, Județean

În perioada 26-28 iulie 2023 va avea loc etapa a III-a – faza zonală – a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență, care se va desfășura la Câmpulung.

Concursul va fi organizat de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „căpitan Puică Nicolae” al județului Argeș și va fi realizat în parteneriat cu Asociația Sportivă a Luptătorilor cu Focul Argeșeni și Primăria municipiului Câmpulung, precum și cu sprijinul Holcim (Romania) S.A.

La competiție vor participa echipajele reprezentative ale Inspectoratelor pentru Situații de Urgență din județele Argeș, Giurgiu, Olt și Teleorman.

Probele de concurs vor avea loc la Detașamentul de Pompieri Câmpulung și pe Stadionul Municipal Câmpulung, în zilele de 27 și 28 iulie.

Concurenții din mai multe județe își vor demonstra abilitățile și pregătirea prin parcurgerea a patru probe, iar acestea vor fi:

– scara de fereastră;
– pista cu obstacole pe 100 metri;
– ștafeta 4X100;
– realizarea dispozitivului de intervenție la motopompă.

sursă foto ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Etapa interjudețeană a Concursurilor profesionale ale Serviciilor Voluntare și Private pentru Situații de Urgență s-a încheiat cu succes!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU Argeș