Etapa interjudețeană a Concursurilor profesionale ale Serviciilor Voluntare și Private pentru Situații de Urgență s-a încheiat cu succes!

de | 21.07.2023 19:46 | Știri, Eveniment, Județean, Național

SPSU AUTOMOBILE DACIA SA a obținut primul loc la etapa interjudețeană a Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Voluntare și Private pentru Situaţii de Urgență. Câștigătorii vor merge la etapa națională, care se va desfășura în județul Mureș.

Concursul a fost găzduit de stadionul „Flacăra” din orașul Moreni, în perioada 19-21 iulie.

La competiție au participat servicii voluntare și private pentru situații de urgență din județele Argeș, Prahova, Dâmbovița, Teleorman, Giurgiu și București-Ilfov.

Astfel, concurenții din mai multe județe și-au demonstrat abilitățile și pregătirea prin parcurgerea a trei probe: ștafeta 4×100 metri, pista cu obstacole pe 100 de metri și dispozitivul de intervenție.

Clasamentul general final pentru Serviciile Private pentru Situații, unde județul Argeș a avut un echipaj reprezentativ, a fost următorul:

-SPSU AUTOMOBILE DACIA SA;
-SPSU SSG FIRE & RESCUE;
-SPSU FALCK FIRE.

Etapa interjudețeană a concursului a fost organizată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Basarab I” al județului Dâmbovița, în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița și Primăria municipiului Moreni.

sursă foto Facebook ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Alți pompieri români au plecat să ajute grecii

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU Argeș