Alți pompieri români au plecat să ajute grecii

de | 19.07.2023 14:12 | Știri, Lifestyle, Național

Premierul Marcel Ciolacu a salutat, astăzi, salvatorii români care au plecat în Grecia. Încă 40 de pompieri români au plecat spre Grecia pentru a sprijini autoritățile elene în lupta pe care o duc cu focul.

Sursă foto: Facebook Guvernul Romaniei

”România ajută Republica Elenă și pe prietenii noștri eleni în aceste momente dificile.

Încă 40 de pompieri români au plecat în această dimineață să protejeze oamenii aflați în pericol și să sprijine efortul autorităților elene de limitare a răspândirii incendiilor de vegetație. Ei se alătură celor 40 de colegi ai lor aflați deja în misiune, salvatori curajoși și profesioniști care ne fac mândri de intervențiile lor.

Mult succes în misiune dragii noștri salvatori! Vă așteptăm să vă întoarceți sănătoși și bine acasă!”, a declarat premierul Marcel Ciolacu, potrivit informării publicate pe pagina de Facebook a Guvernului României.

Sursă foto: Facebook Guvernul Romaniei

Până la acest moment, pe teritoriul elen, se află deja 40 de pompieri salvatori care intervin în zona afectată de incendii de pădure și desfășoară misiuni specifice de limitare a răspândirii acestora.

Sursă foto: Facebook Guvernul Romaniei.

Citiți, de asemnea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Atenție, șoferi! A fost publicată Legea Anastasia pentru înăsprirea pedepselor!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Guvernul României