A doua zi de Electric Castle. Douăzeci de persoane prinse cu droguri

de | 21.07.2023 20:32 | Știri, Eveniment, Național

În cea de-a doua zi a festivalului muzical, douăzeci de persoane au fost găsite cu droguri asupra lor când încercau să intre la Electric Castle, a anunţat Gruparea Mobilă de Jandarmi Cluj.

De asemenea, peste 230 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în cea de-a doua zi a festivalului, iar trei dintre acestea au ajuns la spital.

Astfel, pe durata festivităților, jandarmii, poliţiştii şi pompierii clujeni au aplicat, ieri, 20 iulie, 47 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 15 amenzi în valoare totală de 41.325 lei, relatează monitorulcj.ro

Sancţiunile au fost acordate pentru încălcarea regimului rutier, pentru nerespectarea normelor de prevenire şi stingere a incendiilor, pentru tulburarea liniştii publice şi pentru nerespectarea prevederilor privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanei.

În ceea ce priveşte prevenirea şi combaterea consumului ilicit de droguri, prin măsurile active de verificare, au fost oprite din a participa la festival 20 de persoane, identificate având asupra lor substanţe interzise la deţinere”, a mai precizat Jandarmeria Mobilă Cluj.

Acțiunile de prevenire și combatere  au avut loc atât în zona de desfășurare,  cât și în zona parcărilor, restaurantelor și campingului din zona apropiată locului de desfășurare a festivalului.

Echipajele medicale prezente la festival au acordat sprijin pentru sute de persoane, pentru diferite probleme și simptome:

  • 56 de traumatisme diverse (excoriații, contuzii, etc.);
  • alte 178 de cazuri cu afecțiuni medicale diverse (lipotimie, stări febrile, cefalee, cădere de la același nivel, hipertensiune arterială etc.).

Trei persoane au avut nevoie de investigații suplimentare și au fost transportate la spital.

foto descriptiv ziardecluj.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

11 persoane au fost prinse cu droguri în prima zi a Festivalului Electric Castle!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Electric Castle

Ultimele articole