Argeș: Constatări făcute de jandarmi despre consumul de droguri

de | 03.10.2023 17:05 | Știri, Eveniment

Jandarmii din județul Argeș au constatat, în primele nouă luni ale anului 2023, 58 de infracțiuni în baza Legii 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Totodată, aceștia au desfășurat 24 de activități preventive, atât în mod independent, cât și în cooperare cu Agenția Națională Antidrog, în cadrul instituțiilor de învățământ și în cadrul evenimentelor cultural-artistice cu public numeros.

În cadrul acestor activități u fost informate peste 600 de persoane.

Astfel, aceștia vor continua să ofere recomandări tinerilor, în legătură cu luarea unor decizii responsabile vizând consumul de substanțe psihoactive, dar și informări cu privire la riscurile și efectele nocive ale acestora.

De asemenea, încurajăm tinerii să adopte o conduită responsabilă, să refuze ferm orice substanțe oferite de necunoscuți și să sesizeze de îndată astfel de acțiuni.”, informează IJJ.

 

Sursa foto: sportulsalajean.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident pe strada Dumbravei din Pitești! Implicate un autobuz și un autoturism

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole